Åbent forum om sex udenfor sengen. Her kan der feks snakkes om sex i det fri, sex i køkkenet, i prøverummet osv..
Brugeravatar
Af FrækkeLine
#600 Er der nogen der har prøvet sex på stranden som kan komme med deres erfaringer?
Brugeravatar
Af Mytime
#619 På med en nederdel og glid ned over hans pik der kun lige er blevet knappet ud, og lad folk tro i er et ny forelsket par der bare kæler og kysser :) Ellers er det altid sjovt med lidt maskering (Så er i også sikre på ikke at blive genkendt hvis en frisk fyr eller tøs filmer løs med mobilen og uploader til nettet) ;) ER HAN IMMUN overfor det kolde vand, vil jeg advare mod selv uskyldige bølger hahaha, Der er store kræfter i det vand der ;). Til sidst. Kan afsidige steder af stranden som ikke er hunde ejernes fortrukne gang at foretrække. Det handler kun om hvor meget spænding du tænder på :)

Jeg blev fanget med en fræk tøs ude i vandet til et arrangement på amager strand af en cult fotograf og lagt på nettet (det fik jeg nu alligevel fjernet haha). Men altid frækt når folk godt kan se det er mere end, kys og kram uden at være sikre ;)
Brugeravatar
Af SexyLab
#636 Haha, det lyder for vildt MyTime :D smiler frækt.. Ja, det kan jo nemt blive opdaget og det er det jeg godt kan lide, selvom jeg helst ikke vil ses, men det er mere tanken om at det kan blive opdaget :)