Her kan man spørge om alt indenfor sex.
Brugeravatar
Af Gavtyv
#405 Nogen må da ha' oplevet "noget pinligt" som de griner af idag og derfor kan bidrage med at fortælle om så vi alle kan få et godt grin. ;) :lol:

Og jeg vil selvfølgelig gerne bidrage og lægge ud. ;)

Dette skete da jeg var en ung teen-fyr på omkring 15 år - hvor jeg nogen gange hjalp lidt til på en gård, når der var travlhed. Det gav jo ofte en smule lommepenge.
Det var høst, og mejetærskeren var gået i stykker, bonden og hans søn ville skille den ad, mens jeg hentede reservedele hjemme på gården.
Jeg fandt hvad jeg skulle bruge, men var også blevet lidt tørsdig og gik derfor over i stalden for at tappe en tår vand, derefter skulle jeg så også lige tisse og ordnede det i kvæget's "pisse-rende".
Mens jeg så stod der, fik jeg pludselig lyst til en lille hurtig "rykker" - og da jeg så var godt i gang med det, så lyder pludselig bondekonens stemme fra den anden stalddør - der heldigvis var omme bag kalvenes folde - (og jeg vil tro hun må have været omkring 55 år) - men hun stod altså pludselig i døren og nærmest råbte: "Har I problemer derude" ??

Jeg havde ikke hørt hende komme, så jeg blev rimelig meget forskrækket, og i et snuptag fik jeg "kalorius" proppet ind i bukserne og lynet op i en fart.
Men nu er det jo sådan, at helt dårlig udrustet var jeg allerede dengang altså ikke.
Så jeg opdagede meget hurtigt at der i et par snævre cowboybukser med lav talje, bestemt ikke var meget plads til en "stritter" der hurtigt skulle gemmes væk, så den gled et pænt stykke
ned i buksebenet, og kunne helt sikkert ses meget tydeligt.
Et stort held, at hun ikke først var dukket op bare 20 sekunder senere, for så var der helt sikkert også kommet en stor våd plet. ;)
Nå men, hun kom så derom, hvor jeg stod, men jeg lod selvfølgelig bare som ingenting, og kløede mig lidt forfjamsket i håret, og håbede bare på at hun intet bemærkede.
Vi snakkede så ellers bare lidt om hvad der var sket i marken. Hvorefter hun gik igen, og jeg kørte tilbage marken med reservedelene.

Om aftenen da vi skulle spise, snakkede vi lidt om tøj, deres søn havde nemlig lige købt en masse nyt tøj.
Og så pludselig siger konen så: "Jeg synes altså at de bukser I unge fyre køber idag, er alt for snævre, man kan jo tydeligt se alt, hvad I har i dem".

Jeg blev vist nok temmelig rød i hovedet - og den dag i dag er jeg ikke i tvivl om, hvad hun hentydede til. :oops:

Mvh. Gavtyven
Senest rettet af Gavtyv 27. apr 2015, 07:30, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Af Gavtyv
#531 Bup bup bup. :?

Er der virkelig slet ingen andre der har oplevet noget pinligt der kan grines af i dag ??? :? ;)